Tilbagebetalings politik

Tilbagebetalings politik

Hvis du kan lide produktet, behøver du ikke gøre noget. Hvis du ikke kan lide det, har du ret til at trække kontrakten tilbage uden at give en grund.

Produktet skal kun ankomme til nedenstående adresse inden for 14 dage.

Bemærk: Brugte produkter, som vi ikke længere kan sælge (på grund af skader, du har forårsaget eller af hygiejniske årsager), kan ikke længere returneres. Hvis du vil returnere produkter, kan du kun gøre det, hvis du returnerer produktet ubrugt og i originalemballagen.

Hvis du har returneret produktet til tiden og som beskrevet i foregående afsnit og KUN så, er du ikke forpligtet til at betale for produktet. Kun returomkostningerne (3,80 euro for en postkassepakke eller 6,95 euro for en normal pakke) er for din regning.

Retur adresse:

Kontakt os venligst på: info@debedstetilbud.com

  • Telefonnummer (+31) 20225 1675 (mandag til fredag ​​10:00 – 19:00)


Postbus 1049
2260 BA
LEIDSCHENDAM
Holland

BEMÆRK: 1) Giv ALTID dit fulde navn, 2) dine adresseoplysninger, 3) fakturanummer / betalingsbeskrivelse og 4) din e-mail-adresse (uden disse oplysninger kan vi ikke behandle din retur).

Vi anbefaler, at du bruger en forsendelsesmetode med et sporingsnummer (og opbevarer nummeret sikkert), da returneringen sker på egen risiko og bekostning.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice:

E-mail: Send en e-mail til info @debedstetilbud.com

Kontakt os venligst på: info@debedstetilbud.com

  • Telefonnummer (+31) 20225 1675 (mandag til fredag ​​10:00 – 19:00)

Konsekvenser af en tilbagetrækning

Hvis du gør brug af fortrydelsesretten, modtager du alle betalinger, du har foretaget indtil da, inklusive forsendelsesomkostninger (med undtagelse af de ekstraomkostninger, der følger af dit valg af en anden forsendelsesmetode end den billigste standardlevering, der tilbydes af os) med det samme, men senest inden for 14 dage efter modtagelse af din besked om at trække sig ud af kontrakten. Vi betaler dig den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet; under alle omstændigheder vil du ikke blive debiteret for en sådan refusion.